Støt_copy

Støt

Støt ved at give et bidrag til en af følgende initiativer

Andre måder at bidrage med

MobilePay-logo

MobilePay

69393

bank_transfer-1

Bankoverførsel

BANKNORDIK Account no:

6509-3053016315

1000 smil til Kashmir

Intet af vores arbejde kunne have været muligt uden de gavmilde donationer fra vores donorer og sponsorer samt det hårde arbejde, som vores frivillige har udført, og vores partnerorganisationers støtte.

I 2015 blev Kashmir Fund DK opmærksom på rapporter, som fremhævede de høje neonatale dødsfald på grund af suboptimal fødselshåndtering i fjerntliggende områder i Pakistan. Spædbarnsdødeligheden i Pakistan var alarmerende, og i samme kategori som krigshærgede nationer.

Vi etableret et lille hold af eksperter, der fokuserede intensivt på dette problem og udarbejdede strategier til at konfrontere det, med input fra relevante danske og pakistanske organisationer. Denne research og støtte hjalp os med at formulere en trekantet strategi med fokus på følgende nøgleelementer.

I løbet af de næste 5 år planlægger KFDK at (a) opbygge en række fødselsklinikker i Kashmir, hvor der er en kvalificeret jordemoder, (b) udføre trænings workshops for jordemødre i forskellige distrikter i Kashmir og (c) afholde gratis læge camps med specialister i fjerntliggende områder uden adgang til kvalificerede lægehjælp.

Målet er at arbejde samtidig på alle tre elementer i vores strategi, så vi bedst muligt kan bruge de ressourcer, vi har til rådighed, og nå det størst mulige geografiske område.

Disse resultater kan dog kun opnås ved at lytte til de mennesker, der har støttet os og gjort alt dette muligt. Så vær velkommen til at dele dine tanker eller spørgsmål med os. Der er stadig tusindvis af mennesker som har behov for hjælp og du kan hjælpe!

Alle økonomiske bidrag modtages gerne. Du kan støtte os økonomisk eller ved at blive medlem. Det kan du gøre ved at kontakte os.