Our Vision

Kashmir Fund DK was established in the days following the shocking earthquake that hit the Kashmir region at 08.50 AM, Saturday, 8 October 2005. Shocked by the scale of the disaster, we felt that an active effort was necessary. Just donating money was not enough.

Support Us

None of our work could have been possible without the generous donations from our donors and sponsors, the hard work of our volunteers, and the support of our partners. There are still thousands of people who need your help! All contributions will be appreciated.

1 day ago

Kashmir Fund DK

STØT EN EID NØDHJÆLPS PAKKE!

Ifølge de første rapporter har en uventet og pludselig snestorm og voldsom regn i Azad Kashmirs Neelum-dal den 21.-22. juni forårsaget omfattende skader på flere fattige nomadefamilier i området. Disse familier og deres små børn blev fanget af snestormen, uden ordentligt tøj eller ly for det hårde vejr, deres telte blev ødelagt, og mange mennesker er såret, og nogle er stadig savnet.

Disse familier er dybt afhængige af deres dyr for deres levebrød, da de ofte ikke har andet. Disse nomadefamilier fra de sydlige områder af AJK og Punjab, er blandt de fattigste, og migrerer hver sommer til bjergene i Neelum-dalen, hvor store grønne græsgange er tilgængelige for deres dyr i sommermånederne.

Stormen har dræbt hundredvis af deres dyr, hvilket har forårsaget et massivt tab, som de sandsynligvis ikke vil være i stand til at genoprette i flere år, hvis nogensinde.
Det berørte område er en 6 timer lang besværlig vandretur fra den nærmeste vej og by, i en højde på over 3000 meter, hvilket gør det meget vanskeligt for redningshold og nødhjælp at nå frem. Der er kommet lidt hjælp fra lokale kilder, men der er brug for meget mere.

Vores team har besøgt det ramte område og identificeret 21 familier, der har brug for akut hjælp til at overleve, da de blev hårdt ramt af stormen og har mistet mange af deres dyr, ejendele og forsyninger. De overlevende har søgt tilflugt hos lokale familier og mangler mad, mm.

Vi planlægger en nødhjælpsmission med madpakker og tæpper, som vil nå dem inden for 2-3 dage. En nødhjælps pakke koster ca. 700 kr. Støt vores arbejde i området på Mobilepay 69393!

Alle bidrag hjælper!
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Kashmir Fund DK

HUSK Qurbani 2022
Som i tidligere år, vil Kashmir Fund DK udføre Qurbani i forskellige områder i Kashmir og i Pakistan til fattige familier som oftest ikke har mulighed for at spise kød. Du kan være med til at støtte vores arbejde og udføre din qurbani gennem os.
Priser:

Ko 1/7 – 450 Kr.
Ko hel – 3150 Kr.
Ged – 1300 kr.

Hvis du ønsker at bidrage, så husk sidste frist er torsdag 7/7.
MobilePay 69393
... See MoreSee Less

View on Facebook