Our Vision

Kashmir Fund DK was established in the days following the shocking earthquake that hit the Kashmir region at 08.50 AM, Saturday, 8 October 2005. Shocked by the scale of the disaster, we felt that an active effort was necessary. Just donating money was not enough.

Support Us

None of our work could have been possible without the generous donations from our donors and sponsors, the hard work of our volunteers, and the support of our partners. There are still thousands of people who need your help! All contributions will be appreciated.

1 week ago

Kashmir Fund DK

Den humanitære situation i Afghanistan er tæt på katastrofal. Levestandarden er blandt den laveste i verden og den hårde vinter har medført at de fattigste familier er mere sårbare. De påvirkede familier har hårdt brug for midler til at holde de lave temperaturer ud og en livline for at overleve vinteren.

Kashmir Fund DK har flere gange tidligere hjulpet i forbindelse med katastrofesituationer og i denne omgang støttet 100 familier med vinterpakker, så de har bedre mulighed for at klare den hårde vinter.

Hvis du også vil støtte vores arbejde, kan du donere på mobilepay 69393
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Kashmir Fund DK

❤TAK FOR JERES STØTTE I 2021❤

Tak til alle jer som har været med os i 2021, og været med til at gøre en afgørende forskel for tusindvis af mennesker. Tak for støtten, donationerne og opbakningen, så vi kan sikre en bedre fremtid til de fattigste familier i Kashmir.

2021 har været vigtig og en kritisk tid i vores historie. Mange planer måtte laves om, og rigtig meget energi er gået til sikre vi stadig kunne være tilstede i Kashmir, hjælpe befolkningen, selvom der var mange covid restriktioner.

Først det triste. Efter utallige forsøg, blev vi nødsaget til at fremrykke vores lægecamp for 3 gang, som var hårdt for holdet da det skete kun 4 uger før afgang. Måneders forberedelse gik til spilde. Vi arbejder dog fortsat hårdt på sikre den bliver gennemført i 2022!

De mange covid restriktioner har dog ikke betydet mindre aktivitet. Tværtimod har vi haft en af vores mest produktive perioder nogensinde. I sommeren 2020 havde vi 14 Mor-Barn Sundhedscentre fordelt over 3 distrikter. Med udgangen af 2021, har vi nu 26 sundhedscentre fordelt over 4 distrikter i AJK. Til sammen dækker de en befolkning på næsten en halv million mennesker, bliver aktivt benyttet af tusindvis af kvinder og børn.

Katastrofehjælp har også været en vigtig indsats i år. Ligesom vi i november 2020, efter voldsomme skyderier i Neelum dalen, var tilstede som de allerførste, var vi også hurtigt fremme da af en stormflod i år ramte en landsby i Neelum, med adskillige såret og hjemløse, fik vi hurtigt sikret nødvendigt nødhjælp til alle berørte familier.

Vandprojekter har i en lang periode, været et område vi ikke havde tilstrækkelige ressourcer til at arbejde med. Dette ændret sig 2021, hvor vi i januar fik gennemført et af vores på det tidspunkt største vandprojekter i Neelum. Efterfølgende har vi gennemført 3 dybvandsprojekter i Kotli distriktet. Lige nu er vi i gang med vores hidtil største og mest komplekse vandprojekt i Neelum dalen som vil gavne over 3000 meget fattige familier. Det kommer i til at høre meget mere om i 2022!😊

Af øvrige projekter har vi støttet oprettelse og uddannelse af førstehjælpshold i distrikt Bhimber. Støttet vaccinations kampagner i distrikt Haveli, og andre mindre tiltag i Kashmir området.

Af hjertet tak til jer alle, rigtig godt nytår!✨
... See MoreSee Less

View on Facebook