Our Vision

Kashmir Fund DK was established in the days following the shocking earthquake that hit the Kashmir region at 08.50 AM, Saturday, 8 October 2005. Shocked by the scale of the disaster, we felt that an active effort was necessary. Just donating money was not enough.

Support Us

None of our work could have been possible without the generous donations from our donors and sponsors, the hard work of our volunteers, and the support of our partners. There are still thousands of people who need your help! All contributions will be appreciated.

20 hours ago

Kashmir Fund DK

Åbning af Sundhedscenter 27!

KFDK har åbnet vores Family Healthcare Center nummer 27, i landsbyen Siya, UC Chowki Tehsil Samani District Bhimber AJ&K. Situationen for mødre og nyfødte babyer i området er meget dårlig, da der ikke er ordentlige veje og ingen form for formelle sundhedsfaciliteter i lokalområdet.

Dette center vil nu dække befolkningen i 5 landsbyer. De lokale sætter stor pris på det arbejde og indsats som KFDK og CSP har gjort for dette marginaliserede område. Mange af de lokale deltog i åbningsceremonien for centret, som de er meget glade for.

Centrets formål er at reducere mødre dødelighed som følge af graviditet og fødsel og at reducere prænatal og neonatal sygelighed og dødelighed. Centret vil også fremme bevidsthed om sundhed i området, samt forebyggende indsatser. Samt til førstehjælp.

Befolkningen lever i et bakkede terræn, med meget få eller ingen veje ud til landsbyerne, hvilket er ekstremt hårdt for gravide, når de skal skal føde og skal have hjælp. Dette sundhedscenter vil gavne nu de tusindvis af mennesker, der bor i de 5 landsbyer.

Centeret er sponsoreret af familien til Mr. Akbar Ali og Mrs. Arshad Ali i deres minde. Vi er dybt taknemmelig for deres bidrag til vores arbejde, som vil komme rigtige mange mennesker til gavn.

Hvis du ønsker at støtte opførelsen af et sundhedscenter, så kontakt os.

Du kan altid støtte vores arbejde på Mobilepay 69393.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Kashmir Fund DK

Åbning af Vandprojekt i Haveli

Dette projekt er støttet af familie og venner til vores bror og kollega Dr. Akhlaq Ahmed, som gik bort tidligere på året, og er den anden vandprojekt ud af to. Det tidligere projekt blev etableret i august.

Haveli ligger langs Line of Control (LOC) i Azad Jammu og Kashmir. På grund af den afsides beliggenhed, det barske geografiske terræn og risiko for beskydning, er adgang til rent drikkevand meget vanskeligt for lokalsamfund bosat tæt på LOC. Kvinder og børn skal dagligt gå mange kilometer for at hente drikkevand.

KFDK har nu gennemført et vandforsyningsprojekt, ved at installere vandrør fra en lokal kilde, opføre et vandopsamlingspunkt og en vandtank i landsbyen Mullan Basti Fatehpur i Haveli distriktet. Projektet vil gavne 75 familier med 675 personer i landsbyen, som ikke tidligere har haft nogen ren drikkevandsfacilitet til rådighed.
Tilgængeligheden af rent drikkevand vil have en positiv indvirkning på sundhed og velvære i lokalsamfundet, især for kvinder og børn, og vil reducer vandbårne sygdomme. Børnenes deltagelse i skolen vil stige, når de ikke længere skal bruge meget tid dagligt på at hente vand til familien.

Ønsker man at støtte et vandprojekt i området så kontakt os.

Du kan altid støtte vores arbejde, ved at donere på Mobilepay 69393.
... See MoreSee Less

View on Facebook