Our Vision

Kashmir Fund DK was established in the days following the shocking earthquake that hit the Kashmir region at 08.50 AM, Saturday, 8 October 2005. Shocked by the scale of the disaster, we felt that an active effort was necessary. Just donating money was not enough.

Support Us

None of our work could have been possible without the generous donations from our donors and sponsors, the hard work of our volunteers, and the support of our partners. There are still thousands of people who need your help! All contributions will be appreciated.

1 day ago

Kashmir Fund DK

For præcis 2 år siden på denne dag, sendte Kashmir Fund DK et dansk lægehold til Neelum dalen i Kashmir, ligesom vi tidligere har gjort. Efter planen skulle der have været sendt endnu et lægehold afsted i oktober 2020. Desværre bliver dette ikke muligt, da vi pga. COVID-19 ikke kunne få de nødvendige tilladelser til at holde en lægecamp i Kashmir i år. Dette har selvfølgelig været meget trist for alle involveret, som har arbejdet hårdt på, at kunne etablere en lægecamp og rejse afsted, men fuldt forståeligt under de nuværende forhold. På den baggrund har vi valgt at rykke vores camp til 2021, hvor planlægningen allerede er startet, og vi forsøger at få de nødvendige tilladelser, så vi igen kan komme derned og behandle rigtige mange patienter gratis.

I mellemtiden arbejder vi fortsat benhårdt på at få åbnet flere sundhedscentre. De eksisterende centre har spillet en uvurderlig rolle under COVID-19, hvor de har fungeret som lokale info centre og bidraget med viden om forebyggelse, mm. til lokalbefolkning. De har brug for jeres hjælp. I kan bidrage på Mobilepay 69393.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Kashmir Fund DK

Update 2: Billeder fra åbningsceremoni af Sundhedscenter nr. 16 i Neelum distriktet.

Sundhedscenter nr. 16 er nu åbnet i landsbyen Thanda Pani, district Neelum. Centret er fuldt finansieret af Eidnan Ellahi og Sonia Saddique. Vi takker dem for deres gavmilde bidrag. Thanda Pani ligger 200 meter fra LOC (line of control) og i en højde af 2050 meter, i et meget ufremkommeligt terræn uden adgang til veje og få stier.

Der er mange udfordringer, men hårdest for befolkningen i den tætbefolket landsby er den konstante brutalitet fra den indiske hærs, i form af beskydning over LOC uden hensyn til civile. Mange uskyldige børn, kvinder og mænd er blevet dræbt og endnu flere såret. Selv under åbningen af centret blev der observeret kontinuerlig beskydning fra den indiske hær i området.

De lokale er meget taknemlig over etablering af centret, og takker vores donorer og samarbejdspartnere for at tilbyde denne livsvigtige sundhedsfacilitet fuldt udstyret og med adgang til hjælp 24/7. Sundhedscentret vil tilbyde behandling og barselshjælp til de fattige i Thanda Pani og de syv tilstødende landsbyer. Ayesha Bibi er blevet udstationeret som jordemoder i dette center af DHO (District Health Office).

Hvis du ønsker at støtte os kan du doner gennem Mobilepay 69393 eller kontakte os.
... See MoreSee Less

View on Facebook