Doner nu

Og Støt os

STØT OS

 kr. 
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 100,00 kr. 

MOBILEPAY
69393

BANKOVERFØRSEL NYKREDIT
8113-1665393

Vil du være medlem af KFDK?

MEDLEMSSKAB

Enhver som går ind for og støtter vores formål samt værdier, kan optages som medlem. Som medlem har du mulighed for indflydelse på vores organisation og projekter og er en vigtig del af vores demokratiske opbygning. Som medlem vil du blive inviteret til særlige arrangementer.

MÅNEDLIGT

100 KR.

FULDGYLDIGT MEDLEM
ÅRLIGT

200 KR.

STØTTEMEDLEM

1000 smil til Kashmir

Intet af vores arbejde kunne have været muligt uden de gavmilde donationer fra vores donorer og sponsorer samt det hårde arbejde, som vores frivillige har udført, og vores partnerorganisationers støtte. I 2015 blev Kashmir Fund DK opmærksom på rapporter, som fremhævede de høje neonatale dødsfald på grund af suboptimal fødselshåndtering i fjerntliggende områder i Pakistan. Spædbarnsdødeligheden i Pakistan var alarmerende, og i samme kategori som krigshærgede nationer.

Vi etableret et lille hold af eksperter, der fokuserede intensivt på dette problem og udarbejdede strategier til at konfrontere det, med input fra relevante danske og pakistanske organisationer. Denne research og støtte hjalp os med at formulere en trekantet strategi med fokus på følgende nøgleelementer.

1. Opbygge en række fødselsklinikker i Kashmir, hvor der er en kvalificeret jordemoder.
2. Udføre trænings workshops for jordemødre i forskellige distrikter i Kashmir.

3. Afholde gratis læge camps med specialister i fjerntliggende områder uden adgang til kvalificerede lægehjælp. Målet er at arbejde samtidig på alle tre elementer i vores strategi, så vi bedst muligt kan bruge de ressourcer, vi har til rådighed, og nå det størst mulige geografiske område.

Disse resultater kan dog kun opnås ved at lytte til de mennesker, der har støttet os og gjort alt dette muligt. Så vær velkommen til at dele dine tanker eller spørgsmål med os. Der er stadig tusindvis af mennesker som har behov for hjælp og du kan hjælpe!

Alle økonomiske bidrag modtages gerne. Du kan støtte os økonomisk eller ved at blive medlem. Det kan du gøre ved at kontakte os.

Har du spørgsmål?
Skriv til os og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Du kan støtte os økonomisk eller ved at blive medlem. Det kan du gøre ved at kontakte os.